SlowLog

Recepten, Restaurants en Recensies. Ter verdediging van het recht op genieten van goed eten en drinken.

maandag, maart 14, 2005

Restaurant: Kaap Kot

Lunchen kan in Amsterdam op veel leuke plekken. Ook in Brasserie Harkema (zie vorige post) kun je lekker en betaalbaar eten.

Kaap Kot ligt in het altijd gezellige, sfeervolle ijburg (NOT) maar... even doorheenbijten en binnen aangekomen kom je in een andere wereld. (let op: niet te dicht bij de deur zitten met dit weer)

Kaap Kot is een gezellige hangplek voor zondagmiddag-yuppen-met-kids. (dus dat weet je wanneer je er niet moet zijn :-) en doordeweeks voor alle lunchers die niet in La Place boven de snelweg willen happen.

Het eten is vers en absoluut mijn stijl. Snel en simpel. Dagsoepje, salade of een lekkere verse bruine boterham met dito beleg. Aangekleed met wat sla. (Nieuw: zelfgemaakte kroketten rund of garnaal!) Heerlijk. We betaalden 27 eurootjes voor 4 drankjes kroketjes vooraf met z'n 2-en, een warme geitensalade en een boterham met geitenkaas en perenchutney (hmmm). Lekker & betaalbaar zou ik zeggen.

Kaap Kot
www.kaapkot.nl
Tel. 020 6929816

Vanaf het CS-Amsterdam
Je rijdt door de Piet-Hein tunnel Amsterdam uit richting ring A10.
bij het SHELL KRITERION tank station links af.
Je volgt de (doodlopende) weg tot het draaipunt aan het eind,
Kaap Kot is de zwarte loods met het rode dak

Vanaf de A10
Je rijdt over de A10 en slaat af bij afslag Zeeburg/
Artis (S114) en gaat direct daarna de weg rechts in bij het SHELL
KRITERION tank station. Je volgt de weg tot het draaipunt aan het
eind, KaapKot is de zwarte loods met het rode dak.

1 Comments:

At 8:44 p.m., Anonymous Anoniem said...

Nou ik snap niet wat je aan Kaap Kot vindt. Het wemelt er van de pakken mannen in BMW bakken en dubieuze cabrio's en andere auto's die ook geschikt zijn om te gebruiken bij een bijbaan als pooier. De bediening heeft zich kwa vriendelijkheid duidelijk aangepast aan dit publiek. Een beetje normale vriendelijkheid kan er niet van af, want wij zijn ZOOO cool en wij verdienen ZOVEEEEEEL geld. Dus normaal doen is er bij Kaap kot niet bij....helaas!

 

Een reactie posten

<< Home