Recensie: Zondag 6 maart kaasproeverij Slowfood
Proef het verschil tussen rauwmelkse en gepasteuriseerde kaas!
De kaaswerkgroep van Slowfood organiseert 6 maart haar jaarlijkse kaasproeverij met als thema ‘Kaasbeleving’. Proef en leer het verschil tussen gepasteuriseerde kaas en de bijzondere rauwmelkse kazen, op ambachtelijke wijze gemaakt.
Bekende kazen zoals Boeren Goudse oplegkaas, Boeren Leidse kaas, Remeker, Meshanger en Machedoux komen aan bod, maar ook minder bekende rauwmelkse kazen, boter, karnemelk en melk kunt u proeven. Verder combineren we de kazen met appelstroop en bier, kunt u zelf leren kaas te maken, zijn er workshops en is er een activiteit in het teken van kaas voor de kinderen.
Zondag 6 maart 2005 vanaf 13.00, Het Bomencentrum, Zandheuvelweg 7 te Baarn.
Toegang: 5 euro voor leden en 7 euro voor niet leden. Kinderen 3 euro. (prijzen onder voorbehoud).
Om teleurstelling te voorkomen willen we u erop wijzen dat de dag niet geschikt is voor kinderen onder de zes jaar. Voor kinderen vanaf 6 jaar is er een apart kinderprogramma. Voor de kaasproeverij kunt u op de dag zelf kaarten aan de deur kopen, inschrijving is dus niet nodig.
www.slowfood.nl
0 Comments:
Een reactie posten
<< Home