Recept: Zeewolf in een jasje van maismeel
Tsja, vrijdagvond = kookavond bij de Slowlogger, dus dat betekent Xtra slow eten ..
Ingredienten:
200 gram verse erwten
200 gram Zeewolf
Beetje maismeel (fijn)
Bosui of stone leek
Peterselie
Bereiding:
Bak de stoneleek of bosui op de gril of in een pan. Paneer de Zeewolf in het maismeel Bak de Zeewolf in wat boter lekker bruin. De erwten kun je dus gewoon in de magnetron gooien (5 minuutjes op 800 watt + 2 minuten laten staan)
Als de erwten klaar zijn, voeg dan een klontje boter toe om het lekker smeuig te laten zijn + een beetje zout. Trouwens: die erwten zijn bij de Appie in een zakje te krijgen. Paar gaatjes in het zakje, in de magnetron en klaar zijn ze.
Opdienen:
Erwten op het bord
Daar bovenop de Zeewolf.
Stoneleek of bosui er bovenop leggen
Peterselie grof erover heen strooien.
Serveer hier een vette witte wijn bij, dat verdient die Zeewolf absoluut.
0 Comments:
Een reactie posten
<< Home