SlowLog

Recepten, Restaurants en Recensies. Ter verdediging van het recht op genieten van goed eten en drinken.

donderdag, januari 06, 2005

Restaurant De Eetgelegenheid Zaltbommel

Roberto en Nancy Hoeppe hebben een fantastische tent. Heerlijk eten tegen geweldige prijzen. Ga je vanuit Zaltbommel 5 kilometer naar het zuidelijk gelegen Den Bosch krijgt je voor dat geld maximaal een varkenshaas met slappe friet. Nee, bij Roberto (Chef de Cuisine) en Nancy (Gastvrouw) is dat anders. Heerlijke gerechten waarbij groenten centraal staan. Wat dacht je als voorgerecht van een "Mozaiek van konijn met kool, bospaddestoelen en truffelgelei" of een "Verse gebakken sardines met Roquettesla, ansjovis en huisgemaakte knoflook croûtons". Heerlijk. Als hoofdgerecht "Fazantenfilet, uit de oven, samen met een gestoofde loper, zuurkool en daarbij een stevige wildsaus" (Dit gerecht is met 19,75 het duurste hoofdgerecht van de kaart!) Of een "Ribeye steak, naar wens gebakken, samen met gewokte seizoensgroenten en een saus van Dyon mosterd"
Klasse gerechten die met liefde zijn klaargemaakt. Ik heb maar één advies: proberen.

Restaurant "De Eetgelegenheid"