SlowLog

Recepten, Restaurants en Recensies. Ter verdediging van het recht op genieten van goed eten en drinken.

dinsdag, augustus 15, 2006

Restaurant: De Verkadefabriek

Slowlog ontving een email van De Verkadefabriek dat Slowlog zich aan de feiten moet houden. Slowlog publiceerde namelijk een negatieve recensie over De Verkadefabriek. (En wel meer dan 1, want wij zijn lid en een grote fan van de Verkadefabriek!)

De betreffende recensie ging over het "feit" dat De Verkadefabriek haar menukaart niet vaak genoeg wisselt en De Verkadefabriek beweert dat dat wel trouw elk seizoen gebeurd.

De feiten volgens Slowlog: Eind april werd de winterkaart na zeker 4 maanden (maar we vermoeden nog langer) eindelijk vervangen. Dit vonden wij veel te lang duren. Sterker nog: Wij vernamen dat gasten niet meer kwamen eten omdat ze alle gerechten reeds meerdere keren hadden gegeten. Onze insider (die werkt bij de Verkadefabriek en dus graag anoniem blijft) wist ons te vertellen dat men voornemens had om elk seizoen te wisselen maar dat er wat problemen waren waardoor de winterkaart zo lang bleef staan.

We horen graag van onze lezers hoelang de winterkaart precies heeft geduurd... enneh, Verkadefabriek... als het langer dan 3 maanden was, tracteren jullie dan op een etentje van de zomerkaart?