SlowLog

Recepten, Restaurants en Recensies. Ter verdediging van het recht op genieten van goed eten en drinken.

dinsdag, juli 12, 2005

Recept: Waterkerssalade met Japans tintje

Meng op bord of in kom voor de salade:
-Waterkers
-Komkommer
-Biefstuk, na (liefst kort!) bakken op bord in reepjes gesneden
-Radijs
(-eventueel gekookte en afgekoelde mihoen)

Als je de combinatie radijs/waterkers te pittig vindt kun je een van beide weglaten of bovenstaande met ijsbergsla mengen.

Meng voor deze heerlijke Japanse dressing:
-6el Japanse sojasaus
-4el (Rijst)azijn
-1tl suiker of honing
-1tl wasabi
-1tl olie

Deze hoeveelheid is officieel voor 2 personen, maar doordat de dressing zo vloeibaar is drupt het snel door de sla heen en kun je dus beter voor de zekerheid wat meer maken....

1 Comments:

At 7:54 a.m., Blogger Neil (Slowlogger) said...

Met name de wasabi in de sladressing is heel apart! Aanrader.

 

Een reactie posten

<< Home