SlowLog

Recepten, Restaurants en Recensies. Ter verdediging van het recht op genieten van goed eten en drinken.

vrijdag, oktober 21, 2005

restaurant: Lizarran Alicante (spanje)


Terwijl het in Nederland slecht weer is, zit ik hier in 27 graden op het terras te kiezen welke overheerlijke tapas ik zal nemen. La cocina no cierra.Oftewel: de hele dag door lekkere tapas in een waanzinnige hoeveelheid. Foto's maken vond men niet gezellig, maar ik heb tich stiekem wat filmpjes gemaakt die ik later zal publiceren. Lizarran heeft doorlopend zo'n 50 (!) Verschillende soorten tapas op voorraad waar je uit kunt kiezen. En no steeds volgens het eeuwenoude Spaanse principe: De stokjes bewaren, na afloop stokjes tellen ( 1,80 per tapas ) en dan betalen maar. Ik denk dat dit een keten is want het ziet er erg profi uit. Zo niet: direct uitwaaieren over Europa deze formule! Een 8,5 voor dit fijne adresje.

http://www.lizarranvinaros.com/

Update: 24-10-05: Er zit inderdaad een grote Spaanse cateringorganisatie achter. Je vindt Lizzaran in nagenoeg elke Spaanse stad. Het concept kan per stad iets verschillen.

1 Comments:

At 10:00 a.m., Anonymous Anoniem said...

heerlijke tapas echt heerlijk enheel gezellig en een concept wat wij Nederlanders niet kennen.
Stokjes die in de tapas zitten bewaren en dan afrekenen.
Gisteren betaalden wij voor een klein stokje 1 euro en voor een satehstokje 1,25 euro.
Echt de moeite waard en leuk voor Nederland maar.........zijn die wel zo eerlijk om alle stokjes af te rekenen...?

 

Een reactie posten

<< Home